#Černásanitkapřipátku 2

Hoj! Vítám vás u dalšího dílu #Černásanitkapřipátku. Tentokrát to bude zaměřeno na děti...
Nebudeme se zdržovat a jdeme rovnou na to 💀



❗Upozornění❗Tento díl není určen pro slabší povahy.



1. Halucinogenní tetování= Ve frontě v supermarketu stojí dvě maminky a jedna druhé vypraví: ,,Znáte takové to falešné tetování- obtisky, které se prodávají v časopisech pro děti? Moje dítě je úplně zbožňuje a lepí si je, kam se dá... Dávejte si na to pozor! Slyšela jsem, že se teď rozmohlo, že po dětských hřištích chodí takoví podezřelí chlapci a dětem tyhle obtisky zadarmo rozdávají. Děti jsou z toho celé nadšené a berou si to od nich, ale ty tetovací obtisky jsou napuštěné nějakou silnou drogou, myslím, že je to LSD. Děti si ty obtisky nalepí, cítí se přitom dobře, zažívají příjemné halucinace, a tak si ty obtisky vezmou znovu. Po třetím nalepení si ale už na tu nebezpečnou drogu vytvoří závislost a to tetování pak musí mít stůj co stůj! Ti dealeři jim potom tetovací obtisky začnou prodávat za nehoráznou cenu a děti musí na tu drogu různě shánět peníze, tak doma kradou, nebo je ti dealeři dokonce nutí natáčet dětské porno, aby si na tu drogu vydělaly!❌Klasická varovná fáma, šířená především nevědomými rodiči, kteří nemají o fungování drog nejmenší potuchy.❌Dostala se k nám prostřednictvím časopisu Bravo. 



2. Dítě v sedačce=Mladí manželé chtěli odjet na dovolenou a jejich malé dítě jim měla hlídat babička. Už potřebovali vyrazit, aby jim neujel autobus, ale babička pořád nikde.Řekli si, že se ani někde zdržela, že určitě přijde, že by byla škoda propásnout kvůli tomu dovolenou a že dítě to těch pár minut vydrží. Jenže babičku cestou k nim porazilo auto, byla v bezvědomí a nakonec dokonce zemřela. Manželé se po týdnu vrátili domů a v dětské sedačce, ve které dítě nechali, našli jen rozkládající se mrtvolku.
❌Mezinárodní pověst varující rodiče před nedostatečnou péči o své děti.
❌Tato tragická shoda náhod je velmi nepravděpodobná.


3. Řetězec neštěstí=Rodiče jeli autem na dovolenou do Jugoslávie a své dvě děti nechali doma na vesnici u prarodičů. Ti pracovali v družstvu, kam s nimi děti (chlapec a holka ve věku šesti a pěti let) každý den chodily. Jednou se stalo, že zůstaly samy a holčička spadla do výběhu k prasatům. Během chvilky ji jedna bachyně sežrala. Chlapec běžel pro pomoc, ale na dvoře ho přejel traktor. Když to uviděla babička, ranila ji mrtvice. Dědeček sice šok přežil, ale hned se šel oběsit na zahradu. Když se o všem dozvěděli rodiče, vraceli se rychle domů, ale spadli v balkánských zatáčkách a autem z útesu a oba zahynuli...
❌Velmi populární varovná pověst o řetězci strašlivých nehod, které se přihodí jediné rodině, je rozšířená po celém světě.


4. Čtyřnásobná smrt=V jednom panelovém domě na pražském sídlišti Stodůlky prý nedávno došlo k neuvěřitelné tragédii. Matka tří malých dětí byla se svými ratolestmi sama doma. Nejmladší z nich koupala ve vaničce, zatímco dvě starší děti si spolu hrály v kuchyni. Dětská hra se brzy změnila v hádku a jedno dítě bodlo kuchyňským nožem svého sourozence přímo do srdce, takže ten okamžitě zemřel. Matka slyšela křik, přiběhla do kuchyně a v návalu emocí nad mrtvou ratolestí udeřila druhé dítě tak nešťastně, že upadlo na roh stolu a rozbilo si hlavu. Nejmladší dítě ponechané ve vaničce bez dozoru se mezitím utopilo. Zoufalá matka neviděla z této strašlivé situace jiné východisko než skok z desátého patra přímo na chodník.
❌Fiktivní (vymyšlená) historka známá po celém světě.
❌Jelikož miluji děti,  tak se mi tato historka psala špatně...


5. Únos v IKEA=Včera jsem se dozvěděla dost příšernou historku. Moje kamarádka byla se svou dvouletou dcerou v IKEA. Když se náhle spustil poplach a celý objekt byl uzavřen, aby nikdo nesměl ven ani dovnitř. Celá akce vznikla proto, že se jedné mamince ztratila malá blonďatá holčička, která už běhala. Maminka ji na chvíli ztratila z očí a za okamžik už ji nemohla najít. Holčičku hledali, hledali, až ji našli na pánských záchodcích, lehce oblblou, v chlapečkovském oblečení a s vlásky obarvené načerno. Díky duchapřítomnosti matky, která tímto způsobem zalarmovala ochranku objektu, se zřejmě únosce polekal a prchl. Jinak by si asi nikdo nevšiml černovlasého chlapečka, když by hledali blond holčičku.
Prosím, pošlete to dál nebo informujte své známé s malými dětmi, ať je nikdy nespouštějí ani na vteřinu z očí. aby se šance zlodějů dětí alespoň trochu snížily.
❌Rozšířená mezinárodní pověst.
❌Nejčastějším terčem právě bývají obchodní domy jako je třeba IKEA. 



Tak co věříte těmto fámám ? Já trochu ano. 💀Přeji příjemná po zbytek víkendu. 💀

Komentáře

Oblíbené příspěvky